Sluit Menu

Barvrijwilligers gezocht

LARF! als ORGANISATIE

LARF! is een artistiek huis voor kinderen en jongeren. We verbinden hen met kunstenaars en gebruiken theater om hen te wapenen met creativiteit en kritisch bewustzijn. Samen streven we naar een meer inclusieve, kindvriendelijke en sociaal rechtvaardige wereld. En die wereld begint bij ons: hier zijn alle achtergronden, identiteiten en talenten welkom. Zo brengen we jonge mensen in verbinding met zichzelf, de stad en de samenleving.

LARF! is actief in Vlaanderen en Brussel, met als uitvalsbasis De Kazematten in Gent: een bruisende en creatieve ontmoetingsplek, waar cultuur, jeugd en welzijn elkaar versterken. In De Kazematten organiseren we ook regelmatig culturele activiteiten en voorstellingen. En daarbij hebben we jouw hulp nodig.

www.larf.be / www.dekazematten.be

JE TAKEN

In de gezellige foyer van De Kazematten neem je bestellingen op aan de bar en deel je drankjes met een glimlach uit. Je staat altijd samen met een andere jongere achter de bar, zo kunnen jullie het werk goed verdelen. Samen houden jullie de ruimte ook gezellig voor iedereen: je ruimt op, verzamelt leeggoed en wast af. De evenementen vallen vooral op vrijdag, zaterdag en zondag. Om alles goed te kunnen plannen, spreken we je shifts zo’n twee weken op voorhand af.

JE BELONING 

Je krijgt gratis toegang tot voorstellingen.
Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van 20 euro per shift van 4 uur.
Je werkt in een ontspannen omgeving met veel ruimte om nieuwe mensen te leren kennen.
En natuurlijk krijg je ook eeuwige dankbaarheid en liefde van ons!

Interesse?

Mail naar emmanuel@larf.be, stuur @theater_larf op Instagram of bel 09 365 09 43.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze voorstellingen en ateliers.

Aanmelden nieuwsbrief