Sluit Menu
Evenementen

Dampoort City

DAMPOORT CITY is een epische muziekavond in De Kazematten! Jongeren uit de open muziekstudio van LARF! stellen hun EP voor met live band en het zomeratelier muziek toont waar ze een week lang aan gesleuteld hebben. 

In onze open muziekstudio werkten jongeren dankzij Alles Kan het afgelopen seizoen aan een volwaardige EP. Ze maakten hun eigen beats, schreven lyrics en gingen een samenwerking aan met rappers van Chapp the mic uit Antwerpen. Op DAMPOORT CITY stellen ze deze EP aan jullie voor, en dat met live muzikanten!

In het zomeratelier muziek werken jongeren intens aan hun eigen songs. Op DAMPOORT CITY tonen ze wat ze in hun mars hebben. Voor sommige een eerste worp, andere komen misschien wel met een nieuwe hit op de proppen.

In de week voor het event staat de Zwerfkeet - de mobiele muziekstudio van Graffiti vzw - buiten op het Spaanskasteelplein. Zo geven we jongeren uit de buurt de kans om hun eerste skills te ontwikkelen. Misschien sluipt vanuit die keet ook nog wel een song binnen op DAMPOORT CITY? Om naar uit te kijken!

De toegang voor DAMPOORT CITY is gratis en je hoeft niet te reserveren.

In samenwerking met Graffiti vzw & ZWERFKEET, Oort, Alles Kan

Met dank aan Novation, Lâg Guitars, Focusrite, Mackie

Data

30 augustus 2024

20.00u - 23.00u

De Kazematten
Kazemattenstraat 17 - 9000 Gent

Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief