Sluit Menu
Aankondigingen

Gelukkig maar!

Op basisschool Dokata onderzoeken de leerlingen al het hele schooljaar wat "geluk" precies is. En natuurlijk steekt LARF! graag een handje toe! Dit semester lopen er twee theatertrajecten waarbij we met de leerlingen werken rond durf, spelplezier en uiteraard: geluk.

Wat betekent geluk voor jou? Waarin vind jij geluk? Hoe kan je geluk verspreiden? Samen met de kinderen ontdekken onze professionele theatermakers Jits Van Belle en Tom de Bleye op welke manieren je tegen geluk aan kan kijken. Ze creĆ«ren theatersessies waarin elke leerling zich veilig kan voelen, zodat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te tonen.

Jits werkt met haar klas uit het eerste leerjaar naar een toonmoment toe over zeven sessies heen. Tom geeft zijn groep uit het vierde leerjaar goesting om op het podium te staan in een korter traject, zonder de druk van een toonmoment. Zo kunnen ze dieper op bepaalde oefeningen en onderwerpen in gaan.

Zin gekregen om zelf een theatertraject in je basisschool te organiseren? Laat het ons weten en mail naar scholen@larf.be.

THEATER IN MIJN KLAS

Foto's van Michiel Devijver (c).Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief