Sluit Menu
Aankondigingen

12+ ateliers stopgezet

foto: Tom De Witte

Gisterenavond was het voor iedereen afwachten welke maatregelen er precies uit de bus zouden vallen, maar de boodschap is helder: we moeten ingrijpen. Ook al gaan de maatregelen officieel pas vrijdag om 18u in, we hebben besloten om niet langer te wachten. 

Voor de ateliers van Larf! geldt het volgende: 

1. Alle 12+ ateliers worden onmiddellijk stopgezet, vanaf vandaag woensdag 28/10.

2. -12 ateliers lopen wel verder door! We benadrukken nogmaals het belang van hygiĆ«ne (handen wassen/ontsmetten), en het dragen van mondmaskers voor iedereen in de Kazematten bij brengen/ophalen of bezoek.

Wij weten nog niet wanneer en op welke manier we de 12+ ateliers opnieuw kunnen opstarten, maar houden jullie uiteraard op de hoogte. Hoe lastig het ook is om deze ateliers on hold te zetten, dit wil niet zeggen dat we de jongeren opgeven. Als team gaan we de herfstvakantie aanwenden om grondig na te denken hoe we de 12-plussers een perspectief kunnen bieden, ook richting het voorjaar en Festival Breek-'n-Been. We gaan de formule als festival moeten herdenken, dat is onze uitdaging, en daar gaan we voor.Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief