Sluit Menu

Scholenwerking

Het groepsgevoel in je klas versterken, met je leerlingen dieper ingaan op maatschappelijke kwesties en hun spreekvaardigheid oefenen? In een theatertraject op maat werkt een van onze professionele theatermakers met jouw klas rond een thema naar keuze. Zowel in het lager onderwijs als in het secundair onderwijs is dit een enorme meerwaarde voor je leerlingen.

CONTACTEER ONS

Mail scholen@larf.be of bel 09 365 09 43. Tom en Bert bekijken samen met jou de mogelijkheden.

THEATERTRAJECTEN OP MAAT

Samen bekijken we wat je wilt bereiken en wat de beste aanpak is voor je klas. Zo krijg je de kans om met je leerlingen in een echte theaterzaal te werken. In het lager onderwijs staan spelplezier en zelfexpressie centraal. In het secundair onderwijs gaan we dieper in op onderwerpen zoals bijvoorbeeld fake news, migratie en censuur.

We bepalen samen hoe lang het traject duurt en hoeveel sessies we inplannen. Bekijk hieronder ons aanbod voor lager en secundair onderwijs.

Heeft je school een klein budget? We helpen je graag een subsidie aan te vragen om je leerlingen toch van deze originele ervaring te laten genieten.

Tot snel,

Tom de Bleye
professioneel theatermaker
tom@larf.be

Bert Dobbelaere
professioneel theatermaker
bert@larf.be

Tom de Bleye & Bert Dobbelaere, foto's van Michiel Devijver

Aanbod

DynamoPROJECT

Met een dynamoPROJECT krijg je bij Cultuurkuur tot € 2000 subsidie om een kunstenaar naar je klas te halen. Het aanvraagproces is eenvoudig en we dienden al tientallen dynamoPROJECTEN succesvol in. Je verstuurt de aanvraag ten laatste drie maanden voor de start van je project. Er zijn jaarlijks twee deadlines om deze projectaanvragen in te dienen: 15 november en 15 mei. 

Meer informatie

Mail scholen@larf.be of bel 09 365 09 43 om eraan te beginnen. Tom en Bert helpen je graag met de aanvraag.

CULTUURKUUR

We werken al jarenlang samen met Cultuurkuur, hét platform waar school en cultuur elkaar ontmoeten. Op onze overzichtspagina vind je meer informatie over vorige projecten, subsidiemogelijkheden en reviews van leerkrachten over de samenwerking met LARF!.

NAAR CULTUURKUUR

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief