Sluit Menu

Huisreglement

Ons huishoudelijk reglement

  1. Kinderen en jongeren die ingeschreven zijn bij Larf! engageren zich om aanwezig te zijn op ateliermomenten en de data van toonmomenten vrij te houden.
  2. De deelnemers zijn verzekerd tijdens de activiteit en op weg van en naar de activiteit.
  3. Deelnemers tot 14 jaar krijgen een attest voor belastingsvermindering.
  4. Bij inschrijving geef je Larf! toestemming om beeldmateriaal te maken en te verspreiden op Facebook, Instagram, Larf!-website, ... Indien u hier niet akkoord mee gaat, mail naar joachim@larf.be.
  5. Aan een inschrijving voor een atelier is automatisch een online betaling gekoppeld. De inschrijving is niet geldig zonder de betaling. Er is altijd mogelijkheid tot betaling via UiTPAS met kansenstatuut. Ook gespreide betaling is bespreekbaar, hiervoor neem je contact op met liesbet@larf.be.
  6. Annuleringsvoorwaarden / terugbetalingen: Er worden geen terugbetalingen gedaan voor annulaties minder dan een maand voor aanvang van de activiteit. Voor annulaties die gebeuren eerder dan 1 maand voor aanvang van de activiteit wordt het inschrijvingsgeld wel nog terugbetaald, mits afhouding van 25 EUR administratiekosten.  
  7. Uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons; worden niet gedeeld met onbevoegden en worden enkel gebruikt voor communicatie omtrent de ateliers, het festival of de nieuwsbrief. Plus, u hebt steeds het recht uw toestemming hiervoor in te trekken.
  8. Er wordt respect getoond tegenover medespelers, docenten en de medewerkers van Larf!
  9. Larf! is niet verantwoordelijk voor het materiaal van de deelnemers.
  10. Larf! heeft een Aanspreekpersoon Integriteit (API) die binnen onze organisatie mee zorgt dat jongeren, hun ouders, makers/docenten of andere betrokkenen iemand hebben bij wie ze terechtkunnen met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en integriteit.  Dat is Inge Goddijn, je kan haar bereiken via inge@larf.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze voorstellingen en ateliers.

Aanmelden nieuwsbrief