Sluit Menu

Huisreglement

Ons huishoudelijk reglement

 1. Deelnemers van de ateliers van LARF! engageren zich om aanwezig te zijn op ateliermomenten en toonmomenten.
 2. Deelnemers zijn verzekerd tijdens de activiteit en op weg van en naar de activiteit.
 3. Deelnemers tot 14 jaar krijgen een attest voor belastingsvermindering.
 4. Bij inschrijving geef je LARF! toestemming om beeldmateriaal te maken en te verspreiden op Facebook, Instagram, LARF!-website ... Als je hiermee niet akkoord gaat, mail naar joachim@larf.be.
 5. Aan een inschrijving voor een atelier is automatisch een online betaling gekoppeld. De inschrijving is niet geldig zonder de betaling. Er is altijd mogelijkheid tot betaling via UiTPAS met kansenstatuut. Ook gespreide betaling is bespreekbaar, hiervoor mail je naar liesbet@larf.be.
 6. Terugbetalingen inschrijvingen ateliers: we doen geen terugbetalingen voor annuleringen minder dan een maand voor start van de activiteit. Voor annuleringen die gebeuren eerder dan 1 maand voor start van de activiteit betalen we het inschrijvingsgeld wel nog terug, met afhouding van 25 euro administratiekosten.
 7. Terugbetalingen tickets voorstellingen: we betalen aangekochte tickets niet terug.
 8. Je persoonsgegevens zijn veilig bij ons. We delen ze niet met onbevoegden en gebruiken ze alleen om je informatie rond de ateliers, het Festival Breek 'n Been of de nieuwsbrief te sturen. Je hebt steeds het recht om je toestemming hiervoor in te trekken.
 9. Alle deelnemers tonen respect tegenover medespelers, docenten en de medewerkers van LARF!
 10. LARF! is niet verantwoordelijk voor het materiaal van deelnemers.
 11. Heb je een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke integriteit? Dan kan je terecht bij de Aanspreekpersoon Integriteit (API) van LARF!, namelijk Inge Goddijn. Je kan haar bereiken via inge@larf.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief