Sluit Menu

Huisreglement

Ons huishoudelijk reglement

  1. De deelnemers zijn verzekerd tijdens de activiteit en op weg van en naar de activiteit.
  2. Deelnemers tot 12 jaar krijgen een attest voor belastingsvermindering.
  3. Bij inschrijving geef je Larf! toestemming om beeldmateriaal te maken en te verspreiden op Facebook, Instagram, Larf!-website,.... indien u hier niet akkoord mee gaat, mail naar joachim@larf.be.
  4. JOUW INSCHRIJVING IS PAS DEFINITIEF NA BETALING: indien de inschrijving niet betaald is binnen de veertien dagen, vervalt deze automatisch. Er is altijd mogelijkheid tot betaling met UitPAS. Ook gespreide betaling is bespreekbaar, hiervoor neem je contact op met liesbet@larf.be.
  5. Annuleringsvoorwaarden / terugbetalingen: Er worden geen terugbetalingen gedaan voor annulaties minder dan een maand voor aanvang van de activiteit. Voor annulaties die gebeuren eerder dan 1 maand voor aanvang van de activiteit wordt het inschrijvingsgeld wel nog terugbetaald, mits afhouding van 25 EUR administratiekosten.  
  6. Uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons; worden niet gedeeld met onbevoegden en worden enkel gebruikt voor communicatie omtrent de ateliers, het festival of de nieuwsbrief. Plus, u hebt steeds het recht uw toestemming hiervoor in te trekken.
  7. Er wordt respect getoond tegenover medespelers, docenten en de medewerkers van Larf!
  8. Larf! is niet verantwoordelijk voor het materiaal van de deelnemers.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze voorstellingen en ateliers.

Aanmelden nieuwsbrief