Sluit Menu
Aankondigingen

48 uur bij 39Graden in Breda

Op theaterfestival 39Graden creëerden acht jongeren, vier van LARF! en vier van Podium Bloos, samen op 48 uur tijd een voorstelling. Op zondagavond 14 mei brachten ze die voor een dolenthousiast publiek op het festival.

Twee dagen lang experimenteerden de jongeren met allerlei scènes samen met theatermaker Tom de Bleye. Doorheen het impulsieve en intense proces doken telkens gelijkaardige thema's op, samen te vatten als: de [on]mogelijkheid om samen te zijn. Daaruit puurden ze enkele sterke stukken die ze aan elkaar plakten tot een collage. Een prachtresultaat met prachtfoto's.

Podium Bloos biedt makers en jongeren kansen om elkaar te inspireren en artistiek werk te ontwikkelen. Op het 39Graden Festival bereikt hun werking het kookpunt en tonen jongeren hun creatieve experimenten aan de wereld.

spelers: Dean Gulikers, Ferre Clinckspoor, Joris van de Langkruis, Jona van den Brand, Mia Ruysschaert, Roos Michiels, Suzy Debrock
maker: Tom de Bleye39Graden Festival 13 en 14 MEI 2023

Foto's van Tessa Gielen (c).

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Tessa Gielen voor LARF!".
Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief