Sluit Menu
Aankondigingen

Ateliers in de herfstvakantie

Kom in de herfstvakantie in De Kazematten ontdekken waarom theater het leukste is wat er bestaat! We organiseren twee vakantieateliers, voor 6 tot 8 en voor 8 tot 10 jaar.

Herfstatelier 6-8 jaar

Kom een week lang ontdekken, dansen en uitpluizen. Een theatermaker gidst je spelenderwijs door de wondere wereld van theater. Wat is dat, een podium? Hoe bedoel je, doen alsof? Na een lange week spel- en ontdekkingsplezier komt iedereen kijken naar jullie bruisende toonmoment.

HERFSTATELIER 8-10 jaar

Ga een week lang op onderzoek en speel met expressie. Onder begeleiding van een theatermaker maak je beelden als groep, ontdek je de vertelkracht van je lichaam en leef je je uit met kostuums, tekst en decor. Op het einde van deze theaterweek is het hoog tijd om aan iedereen te tonen wat je allemaal kan op een podium!

INSCHRIJVEN

Beide vakantieateliers gaan door in De Kazematten van maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november, telkens van 10u tot 15u. Er is een uur voor- en naopvang voorzien. De week eindigt met een toonmoment op vrijdag om 16u. Iedereen welkom!

Een atelier kost 175 euro. Je kan online betalen met UiTPAS met kansentariefDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief