Sluit Menu
Aankondigingen

Brugge bijt erin

Het Reiefestival tovert de Brugse reien om in een openluchtkunstenfestival van 18 tot 20 augustus. En natuurlijk kon LARF! niet ontbreken! We stuurden Ilke De Vries en Marieke De Maré erop af om een kunstwerk rond het thema 'geloof' te maken.

Kunstenaars Ilke en Marieke werkten de voorbije maanden samen met de leerlingen van Hotel- en Toerismeschool Spermalie in Brugge aan een kunstwerk getiteld 'Dit is geen appel'. Ze filmden ontploffende appels, spraken met de leerlingen over hun visie op geloof en maakten liefdesappels in de professionele keukens, waar de leerlingen zich als een vis in het water voelen.

Hoe het er uiteindelijk uit zal zien? Dat weet nog niemand! Dus kom in augustus zeker langs op hun plekje langs de Brugse reien om het kunstwerk te bewonderen en misschien zelfs een hapje van iets lekkers te proeven. Voorlopig kan je alvast van de foto's van hun werk in opbouw genieten.


Workshop 7 maart 2023

Foto's van Michiel Devijver (c).

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Michiel Devijver voor LARF!".
Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief