Sluit Menu
Aankondigingen

Flexwerkplek te huur!

In De Kazematten komen 2 flexwerkplekken vrij: ideaal voor zelfstandigen of flexibele organisaties. Geef jouw groeiverhaal vorm met je eigen bureau, aangevuld met extra faciliteiten zoals een keuken, belplekken en vergaderruimtes!

Het gebouw De Kazematten ligt midden in de historische Machariuswijk, op 5 minuten wandelen van Station Gent Dampoort - 2 minuten als je rent om je trein te halen. En wees gerust, ook met andere vervoermiddelen is De Kazematten vlot bereikbaar.

In 2019 werd de vroegere schrijnwerkerij volledig gerenoveerd als multifunctioneel gebouw voor jeugd en cultuur. Je vindt er nu een theaterzaal met gloednieuwe tribune, een lichtrijke foyer, 3 ruime ateliers en een aangenaam landschapsbureau. De ruwe bakstenen muren en zwartmetalen details herinneren aan het industriƫle verleden, maar dankzij moderne snufjes zoals het HVAC-ventilatiesysteem is het een pak comfortabeler.

Als flexwerker krijg je een ruime werktafel met comfortabele bureaustoel in het landschapsbureau op de eerste verdieping. Daarnaast krijg je tal van extra faciliteiten voor een vlotte werkdag: een foyer met tafels, stoelen en zetels, een volledig ingerichte keuken, 2 belplekken en 3 vergaderruimtes.

Interesse? Mail naar zaalverhuur@dekazematten.be met je naam, organisatie, telefoonnummer en e-mailadres. Dan contacteren we je zo snel mogelijk.

IK WIL ALLE DETAILSDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief