Sluit Menu
Aankondigingen

Geen appels bij Reiefestival Brugge

Kom van vrijdag 18 tot zondag 20 augustus naar 'Dit is geen appel.' op het Reiefestival, internationaal kunstenfestival op en rond de reien. Op het einde van de Stoofstraat, het smalste straatje van Brugge, vind je het park Godshuis Spanoghe. Daar zie je onze installatie met het videokunstwerk van Ilke De Vries en Marieke De Maré in samenwerking met Hotel- en Toerismeschool Spermalie.

Het hele schooljaar werken we al toe naar dit indrukwekkende kunstenfestival. Workshops met de jongeren op school om hun creatieve sappen te laten stromen, onderzoek naar hoe appels reageren onder druk en de vraag hoe we die ideeën vertalen naar een eetbare vorm: het is een heel avontuur. 

Van 18 tot 20 augustus krijgt dat avontuur vorm in de installatie 'Dit is geen appel.' in Godshuis Spanoghe. Gratis te bezoeken tussen 11u en 18u. Laat je inspireren door de jongeren die over het verband tussen appels en geloof filosoferen. Raak gebiologeerd door de verrassende beelden van ... geen appels. En ten slotte: proef "geen appels"! De jonge koks in opleiding zorgen voor een hapje dat vooral géén appel is. 

IK KOM PROEVEN

Foto's van Michiel Devijver (c).Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief