Sluit Menu
Aankondigingen

Hoor mij

Hoor mij is een intens mooie podcast van De Studio waar jongeren in dialoog gaan over het leven en zijn valkuilen. Vier afleveringen werden opgenomen met jongeren van ons, in ons nagelnieuw studiootje. Luister naar Fons, Luna, Hannah & Deborah, want het is de moeite!

ONTDEK DE PODCAST

HOOR MIJ #20 | FONS

Johan Terryn gaat in gesprek met Fons. Een leergierige tiener met veel hobby’s: toneel bij LARF!, voetballen, schrijven, lezen, … Hij staat te popelen om naar Colombia te vertrekken waar hij een sabbatjaar zal nemen. Fons hoopt op deze reis zichzelf beter te leren kennen maar ook even afstand te nemen van het schoolsysteem. Sinds het derde middelbaar kampt hij met een angst en stress. Dit werd alsmaar erger waardoor hij niet meer naar school kon. Zijn therapie hielp hem erdoor.

Luister naar Fons op Spotify

Hoor mij #21 | Deborah

Ilse cox gaat in gesprek met Deborah. Ze is 19 jaar en droomt ervan om te trouwen en een gezin te starten. Sinds februari woont ze alleen in een plekje dat ze 'thuis' kan noemen. Daarvoor was dat niet het geval. Deborah vertelt over de keren dat ze is weggelopen uit haar ouderlijk huis, vaak zonder een plan. Ze kwam bij vzw Stappen terecht, waar ze een tijd verbleef. Daar hebben ze haar enorm geholpen waardoor ze nu sterker in haar schoenen staat.

Luister naar DeboraH op spotify

Hoor mij #22 | Hannah

Johan Terryn gaat in gesprek met Hannah. Ze zijn met vier thuis waardoor het soms druk wordt. Door te lezen kan ze even op haar eentje zijn. Ze doet dit zoveel ze kan. In de eerste lockdown begon Hannah zich vragen te stellen over enkele handelingen die ze deed. Ze kreeg toen de diagnose OCD. Ze ontwikkelt gewoontes die het dagelijks leven vaak moeilijker maken. Om hier beter mee om te kunnen gaan, begon ze te schrijven over haar ervaringen.

Luister naar Hannah op spotify

Hoor mij #17 | Luna

Ilse Cox gaat in gesprek met Luna. Ze is 19 jaar en studeert filosofie. Ze zoekt haar weg in spiritualiteit en wil zo goed mogelijk leven zonder zichzelf al te strakke grenzen op te leggen.

Luister naar Luna op spotifyDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief