Sluit Menu
Aankondigingen

Inschrijvingen 2023/2024

Festival Breek-'n-Been ligt nog maar net achter ons, of we richten onze blik alweer vooruit. Hier vind je alle info over de inschrijvingen voor onze wekelijkse ateliers van seizoen 2023/2024

SCHRIJF JE IN

Slam Poetry

Ook in 2023/2024 is er opnieuw een slam poetry traject in samenwerking met TRILL & Lindah Leah Nyirenda.

SCHRIJF JE IN

THEATERATELIERS

Voor huidige larven

Alle kinderen en jongeren die bij LARF! in het seizoen 2022/2023 een wekelijks atelier volgden, hebben voorrang bij herinschrijven. De ouders of voogd krijgen een persoonlijke e-mail met een unieke inschrijflink. De voorinschrijvingen lopen tot en met 14 mei.

Opgelet! Zelfs bij voorinschrijvingen lopen sommige ateliermomenten al vol. Bepaalde dagen en uren zijn populairder dan andere. Snel inschrijven is de boodschap.

Voor nieuwe larven

Op 15 mei om 10u gaan de inschrijvingen open voor iedereen. Via een publieke link op onze website kan je je kind inschrijven voor een wekelijks theateratelier. 

Een herinnering nodig? Schrijf je in op onze nieuwsbrief onderaan onze website.

DE KINDEREN VAN HERAKLES

In het voorjaar van 2024 organiseert NTGent samen met verschillende partners het ALL GREEKS FESTIVAL. Ook LARF! maakt voor dit festival een voorstelling rond 'De Kinderen van Herakles'. Dit traject start als een wekelijks atelier op dinsdagavond en rondt af op het ALL GREEKS FESTIVAL. Jongeren van 14 tot 18 jaar kunnen zich inschrijven voor dit atelier. Meer praktische info en data volgen in september. 

PRAKTISCHE INFO

WACHTLIJST

Zit een atelier vol, dan kan je je inschrijven op de wachtlijst. Voor elk atelier zijn er aparte wachtlijsten. Wil je dus op de wachtlijst staan van het 10 tot 12 atelier op woensdag én zaterdag, dan schrijf je je 2 keer hierop in. Zodra er een plek vrijkomt, contacteren wij de wachtlijst in volgorde van opgave.

12+ ATELIERS

Belangrijk: in opbouw naar Festival Breek-'n-Been 2024 werken de 12+ ateliers in de paasvakantie drie dagen lang intens samen. De twee ateliers voor de paasvakantie vallen weg. Exacte data volgen in september.

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Prijs | Een atelier kost voor een volledig seizoen € 300 voor alle ateliers tot 14 jaar. Deze zijn twee uur per week. Voor de 14+ ateliers is het € 380, deze zijn drie uur per week.
  • Betaling | Inschrijven kan enkel online via onze website. Lukt dit niet? Mail naar joachim@larf.be en we komen er samen uit. 
  • UiTPAS | Heb je een UiTPAS met kansenstatuut? Dan betaal je een vijfde van het inschrijvingsgeld. Geef bij de online inschrijving een geldig UiTPAS-nummer in en de korting wordt meteen verrekend.
  • Leeftijd | Twijfel je in welke groep je je kind moet inschrijven? Hier vind je meer info

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.
Toch nog een vraag? Mail naar joachim@larf.be

Foto's van Michiel Devijver (c).Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief