Sluit Menu
Aankondigingen

Inschrijvingen open!

Zin om volgend jaar bij Larf! een atelier te volgen? Larf! biedt wekelijkse theaterateliers aan voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Vanaf maandag 16 mei - om 16u - gaan de inschrijvingen open voor volgend seizoen! 

De plaatsen zijn beperkt en sommige dagen/uren zijn populairder dan andere waardoor ateliers snel kunnen vollopen. Zit een atelier vol? Het heeft zeker zin om je op de wachtlijst in te schrijven, zodra er iets beweegt contacteren wij die lijst in volgorde van opgave.

INSCHRIJVEN WEKELIJKSE ATELIERS

Larf! en het Museum Dr. Guislain gaan volgend seizoen een partnerschap aan. Het 16+ atelier van dinsdag trekt er dit najaar wekelijks naartoe, de 16+ groep van zaterdag neemt in het voorjaar over. De jongeren werken rond falen en gaan in interactie met de kunst en bezoekers van het museum. Om naar uit te kijken!

Naast ons vaste aanbod van de wekelijkse ateliers zetten we ook twee vakantieateliers open voor de herfstvakantie. Een Petit Atelier voor 6 tot 8, en het Herfstatelier voor 8 tot 10 jaar. Kom een week lang ontdekken en uitpluizen!

En tot slot, na een succesvol proefproject afgelopen jaar zetten we volgend seizoen samen met Trill een Slam Poetry Traject op poten. Voor wie graag schrijft én op een podium wil staan! Meer info

Kinderen en jongeren die dit jaar een wekelijks atelier bij ons volgden kregen op 4 mei een verborgen inschrijvingslink om zich opnieuw in te schrijven. Heb je die mail niet gehad? Check je spam! Nog niets? Mail naar joachim@larf.beDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief