Sluit Menu
Aankondigingen

Inschrijvingen open!

De inschrijvingen voor onze ateliers van volgend seizoen zijn open! Ons nieuwe inschrijfsysteem vraagt een onmiddellijke betaling, inschrijven op een wachtlijst is gratis. Heb je een UiTPAS met kansenstatuut, dan kan je ook online inschrijven, je korting wordt meteen verrekend.

Als er in september nog coronamaatregelen gelden waarbij deze ateliers pas later, of in het ergste geval niet meer kunnen starten, dan zorgen wij voor een correcte terugbetaling.

Kinderen en jongeren van 8 tot 15 jaar kunnen zich inschrijven voor een wekelijks atelier via onderstaande link.

Wekelijks atelier [8-15 jaar]

Ben je ouder dan 15? Dan kan je je inschrijven voor een creatietraject. Jongeren werken hier zelfstandiger en de begeleidende maker neemt een coachende rol op zich.

Creatietraject [15+]

Zit een atelier vol? We raden je zeker aan om je in te schrijven op onze wachtlijst. Komt er een plaats vrij dan word je in volgorde van opgave gecontacteerd en heb je opnieuw de keuze om je in te schrijven. Meer praktische info rond onze inschrijvingen vind je via onderstaande link.

Praktische info

Heb je toch nog vragen? Telefonisch zijn we in coronatijden moeilijker bereikbaar, maar contacteer gerust fee@larf.be.Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief