Sluit Menu
Aankondigingen

Inschrijvingen seizoen 2024/2025

Michiel Devijver

LARF! is er rotsvast van overtuigd dat kunst essentieel is bij het opgroeien. Onze theaterateliers zijn al tien jaar een vaste waarde binnen LARF!. Kom hier te weten hoe je kan inschrijven voor onze wekelijkse atelierwerking van volgend seizoen. 

Huidige larven

Volg je dit seizoen een atelier bij LARF!? Dan heb je voorrang bij het inschrijven. Op woensdag 8 mei om 10u ontvangen de ouders of voogd een e-mail met een unieke inschrijflink. De voorinschrijvingen lopen tot en met dinsdag 21 mei. 

Opgelet! Ook bij de voorinschrijvingen kunnen bepaalde ateliers al vollopen. Sommige uren en dagen zijn populairder dan andere. We garanderen wel voor iedereen opnieuw een plaats, maar kunnen niet beloven dat dit op je favoriete tijdstip is.

NIEUWE LARVEN

Op woensdag 22 mei om 10u gaan de inschrijvingen open voor iedereen. Via een publieke link op de website - dat zal hier zijn - kan je je kind inschrijven voor een wekelijks theateratelier.

Michiel Devijver

PRAKTISCHE INFO

PRIJS

  • Een atelier kost voor een volledig seizoen € 300 voor de groepen van 8 tot 12 jaar. Deze zijn twee uur per week. Voor 12-14 jaar is het € 320. Dit is ook twee uur per week, maar hebben ook 3 volledige repetitiedagen in de paasvakantie. Voor de 14-18 ateliers is het € 380, deze ateliers zijn drie uur per week, plus 3 dagen in de paasvakantie.
  • Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan betaal je een vijfde van het inschrijvingsgeld. Voor de 8-12 groepen is dat € 60, voor 12-14 jaar is dat € 64. Voor de leeftijd van 14-18 jaar is het € 76. Geef bij de online inschrijving een geldig UiTPAS-nummer in en de korting wordt meteen verrekend.
  • Inschrijven kan enkel online via onze website. Lukt dit niet? Mail naar joachim@larf.be en we komen er samen uit. 

IN WELKE LEEFTIJDSGROEP SCHRIJF IK MIJN KIND IN?

Twijfel je in welke groep je je kind moet inschrijven? Hier vind je daar het antwoord op.

12+ ATELIERS • repetities in de paasvakantie!

In opbouw naar Festival Breek-'n-Been 2025 werken de 12+ ateliers drie dagen lang intens samen in de paasvakantie. De twee ateliers voor de paasvakantie vallen weg omwille van examens. Exacte data van de repetities in de paasvakantie volgen in het najaar.

WACHTLIJST

Zit een atelier vol, dan kan je je inschrijven op de wachtlijst. Voor elk atelier zijn er aparte wachtlijsten. Wil je dus op de wachtlijst staan van het 10 tot 12 atelier op woensdag én zaterdag, dan schrijf je je 2 keer hierop in. Ons systeem houdt vanaf 2024 rekening met wachtlijsten van voorbije jaren. Als je in een voorbij seizoen ook op een wachtlijst stond ga je automatisch hoger schuiven dan wie voor het eerst op een wachtlijst staat. Zodra er een plek vrijkomt, contacteren wij de wachtlijst in volgorde van opgave. 

Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen

Toch nog een vraag? Mail naar joachim@larf.beDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief