Sluit Menu
Aankondigingen

Job in Westouter

LARF! mag op het theaterfestival Spots op West optreden in Westouter. Het wekelijks theateratelier van Jonas Baeke werd uitverkoren om op vrijdag 7 juli 2023 ‘Job: een melodrama’ te brengen op een openluchtlocatie in Westouter. Van harte proficiat!

Op Festival Breek-’n-Been kon je Job al een eerste keer in actie zien, maar bij Spots op West krijgt het stuk ongetwijfeld nog iets extra. Dus kom zeker kijken! Het volledige programma van Spots op West wordt bekend gemaakt op maandag 15 mei. Dan start ook de verkoop van festivalpassen vanaf 12u. Losse tickets zijn beschikbaar vanaf 1 juni om 10u.

IK KOM KIJKEN

Job: een melodrama

Jongeren interpreteren het bijbelverhaal over Job — een man die alles kwijtraakt en toch in God blijft geloven. Waarom maken mensen zoveel ellende mee? Is lijden onze eigen fout? Of moeten we er niets achter zoeken en zijn al onze problemen uiteindelijk even absurd als deze voorstelling?

In deze versie proberen de jongeren zich de ergst mogelijke scenario’s in te beelden. We zien een opeenvolging van zeer dramatische scènes, die spelen met het medeleven en de afschuw van het publiek. 

spelers: Ferre, Lieke, Fien, Fons, Louise, Lucia, Marie, Roos, Amandine, Manon en Jeffrey
maker: Jonas Baeke

Foto’s van Johannes De Bruycker ©.
 Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief