Sluit Menu
Aankondigingen

Knal! Bloem! Patat!

Knal_Interval 29 feb 2024, ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter

Deze schrikkeldag kaapten 5 jongeren uit onze eigen atelierwerking het podium van Knal_Interval om ons een sprankelende avond vol verrassingen voor te schotelen. Ze kregen elk aangepaste artistieke coaching van enkele theatermakers van het huis en brachten verhalen recht uit hun hart. Graag jullie daverend applaus voor deze jonge spelers en makers!

Wat zagen we allemaal op deze avond? Fons stelde zijn autobiografie voor aan een uitverkocht Sportpaleis, terwijl Sylvester liever een feestje bouwde met zijn professor Ethiek. Ferre en Louise schoven de voeten onder tafel voor een heerlijke aardappelpuree, maar smeerden eerst hun relatieproblemen breed uit. Mina legde hun hart open en bloot op scène en danste om de pijn heen. Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus kijk vooral naar de foto's hieronder! En nog eens hartelijk dank aan elk van deze jonge spelers/makers om zich zo gul te geven aan ons genereus publiek.

Goesting in meer Knal_Interval? In maart knallen we nog een laatste keer! Verleiden tot het midden kaapt Knal_Interval op 28 maart en maakt er meteen een XL editie van. Reserveer nu je gratis plek voor het toonmoment om 18u of om 20u. Er is overdag ook een programma voor coachende makers en de deelnemende organisaties.

RESERVEREN

(c) Ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter.


KNAL_INTERVAL 29 FEBRUARI 2024

(c) Fotograaf Michiel Devijver.

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Michiel Devijver voor LARF!".


Credits

 • Fons, van 0 tot nu
  spelers Fons Van Acker en Sylvester Darko
  artistieke coach Tom de Bleye
 • Het diner
  spelers Ferre Clinckspoor en Louise Vandenberghe
  artistieke coach Colette Goossens
 • Een monsterlijk verlangen naar schoonheid
  speler & maker Mina Marechal
  artistieke coach Toon Acke


Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief