Sluit Menu
Aankondigingen

Knal_Interval barst van talent

Theater, poëzie, proza - Knal_Interval draait op 24 november volledig rond het gesproken woord. We drijven mee op een koor van stemmen dat ons nu weer hierheen, dan weer daarheen trekt. Kom om 20u naar De Kazematten en neem een duik in het diepe - toegang is gratis.

Eerst herneemt Azra haar voorstelling De T van Belg uit het project VAART van fABULEUS. Ze heeft het onder meer over haar familierelaties en hoe ze op een dag president wordt. Daarna stuwen onstuimige stemmen ons richting ongekende hoogtes: ons eigen atelier slam poetry brengt originele teksten. Het is het hoogtepunt van hun traject dat LARF! dit najaar in samenwerking met TRILL vzw creëerde. Samen met Lindah Nyirenda zochten ze naar nieuwe manieren om zich uit te drukken en hun boodschap live over te brengen naar publiek. Ten slotte laten we ons overspoelen door Mayon(n)aise van Hannah Ascoop, kind aan huis bij LARF!. De zelfgeschreven tekst vertelt hoe haar vader nog sterk aanwezig is in haar chaotische kop, ondanks het feit dat hij er niet meer is. Binnen het project Knal_Interval krijgt Hannah bovendien coaching om het verhaal extra kracht bij te zetten.

Programma

Wil je zelf het podium kapen op een volgende Knal_Interval? Dat kan! Mail naar inge@larf.be om je idee voor te stellen. Wil je een professionele coach om je concept naar een hoger niveau te tillen? Ook dat kan! Zet het in je mail. Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief