Sluit Menu
Aankondigingen

Knal_Interval: schrikkeleditie

Knal_Interval, ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)

Donderdag 29 februari is een dag om van te schrikkelen. Dus kom kijken naar jong artistiek werk op het podium van Knal_Interval! Deze keer steken jongeren uit onze werking in tandem met een artistieke coach een toonmoment in elkaar. Wat daar precies uit ontstaat, is voor iedereen nog een verrassing, maar het wordt zeker een onvergetelijke avond.

Reserveer snel - en gratis! - je plekje en geniet mee als genereus publiek. Hieronder ontdek je het volledige programma voor deze avond.

NU RESERVEREN

 

PROGRAMMA

Ter info: de volgorde kan veranderen, dus kom om 20u voor alle toonmomenten.

Ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)
Foto banner van Michiel Devijver (c)


Ferre en Louise met Colette

Voor Ferre is dit het tweede jaar in de wekelijkse theaterateliers van LARF!. Hij stond al eerder op het Knal_Intervalpodium met Love Loop, een hartstochtelijke scène met vier verschillende spelinsteken.

Louise is al jaren kind aan huis bij onze theaterateliers en springt met veel goesting op de planken voor een extra podiumkans. Samen speelden Ferre en Louise vorige zomer de spiegels van de spiegeltent op Spots op West met Job: een melodrama, een verfrissende herinterpretatie van het aloude bijbelverhaal.

Hun coach Colette is al enkele jaren theatermaker bij LARF! en speelt dit voorjaar Under the Influence met haar geliefde Stan Martens, een onderzoek van zowel de waanzin in hun eigen relatievorm als alle vormen van liefde vandaag. In 2021 studeerde Colette af bij KASK Drama met haar masterproef Mijn broer: The walrus. Daarin deelt ze de zoektocht naar de verloren herinneringen aan haar broer.

spelers Ferre Clinckspoor en Louise Vandenberghe
artistieke coach Colette Goossens
foto Ferre van Johannes De Bruycker en Louise van Michiel Devijver.

Mina met Toon

Mina startte dit jaar hun opleiding aan KASK Drama. Vorig jaar schitterde die in het Museum Dr. Guislain en op Festival Breek-'n-Been in EPIC FAIL, een turbulent toonmoment waarin de atelierjongeren zichzelf én de verwachtingen en verantwoordelijkheden van hun generatie fileerden.

Hun coach Toon studeert in 2024 af aan KASK Drama met zijn masterproef: FoyerTV | S1:E1 | Pilot. Daarnaast richtte hij mee twee jeugdtheatercollectieven op: Koning Kip en En Garde. Toon liep ook stage regie bij Stille Nacht in Het Paleis. Dit jaar is hij voor het eerst theatermaker bij LARF! - en met groot succes!

titel Een monsterlijk verlangen naar schoonheid
speler Mina Marechal
artistieke coach Toon Acke
foto Michiel Devijver

Fons en Sylvester met Tom

Fons leerde LARF! in het najaar van 2019 kennen. De volgende twee jaar speelde hij mee - wanneer de lockdownregels het toelieten - in onze wekelijkse theaterateliers. En nu is hij terug, vol podiumhonger die hij op Knal_Interval komt stillen.

Sylvester speelde mee in onze voorstelling Olympiette de luxe . Voor Knal_Interval maart 2023 creëerde hij samen met Hannah Ascoop en Tom de Bleye In Big Pink Neon Letters, over een vriendschap tussen twee heel verschillende mensen die elkaar proberen te begrijpen.

Tom is al jaren theatermaker van het huis bij LARF!. In het werk dat hij samen met de jongeren creëert, is een terugkerend thema "de onmogelijkheid om met elkaar om te gaan". Hij studeerde als theaterwetenschapper af bij de Universiteit Antwerpen en is toneelleerkracht bij de Steinerschool Gent.

titel Fons, van 0 tot nu
spelers Fons Van Acker en Sylvester Darko
artistieke coach Tom de Bleye
foto Johannes De BruyckerDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief