Sluit Menu
Aankondigingen

Knal_Interval: Verleiden tot het midden

Knal_Interval x 'Verleiden tot het midden', ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)

Het stof van de laatste Knal_Interval is nog niet gaan liggen of er staat alweer een nieuwe voor de deur. En wat voor één! Op donderdag 28 maart kaapt het onderzoek 'Verleiden tot het midden' de laatste Knal_Interval van het seizoen. Jongeren uit alle windstreken spelen de ziel uit hun lijf. En dat op twee toonmomenten, om 18u en 20u! In de namiddag is er een ontmoetingsmoment voor theaterdocenten en -coaches.

Tanja Oostvogels en Ann Saelens - verbonden aan KASK & Conservatorium, de school of arts van HOGENT en Howest - voeren een artistiek onderzoek over het initiëren en begeleiden van autonoom podiumwerk van jongeren. Op deze editie van Knal_Interval brengen ze jonge spelers en theaterdocenten van verwante gezelschappen een hele dag samen om elkaar te inspireren en bij te leren. En in de avond is er dus een dubbele Knal_Interval! Reserveer nu gratis jouw plekje op één of beide toonmomenten.

RESERVEREN TOONMOMENTEN

Knal_Interval januari, foto van Michiel Devijver (c)

ONTMOETINGSMOMENT ARTISTIEKE DOCENTEN

In de aanloop naar deze Knal_Interval biedt 'Verleiden tot het midden' een ontmoetingsmoment aan voor artistieke docenten en coaches. Ze gaan in dialoog over werken met jongeren die zelfstandig willen creëren. De theaterdocenten van wie de jongeren in dit Knal_Interval spelen, delen hun ervaringen en gaan erover in gesprek.

De toegang tot dit ontmoetingsmoment is gratis. Dit event is te combineren met de presentaties van zelfstandig werk door jongeren om 18u en om 20u in De Kazematten bij LARF!.

Wanneer? donderdag 28 maart, van 14u30 tot 17u
Waar? Herberg Macharius

Inschrijven ontmoetingsmoment 

Knal_Interval januari, foto van Michiel Devijver (c)

PROGRAMMA

14u30Herberg Macharius
ontmoetingsmoment artistieke docenten en coaches

18u | De Kazematten
toonmoment DEGASTEN (NL), 39Graden (NL), KAAIMAN, fABULEUS 

20u | De Kazematten
toonmoment Secundair Kunstinstituut, LARF!, MOB, Victoria Deluxe, SAMWD Zottegem, Bronks

Meer over Verleiden tot het midden

'Verleiden tot het midden' is een onderzoeksproject gefinancierd door het Onderzoeksfonds Kunsten van HOGENT. Het onderzoek loopt van september 2021 tot september 2024.Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief