Sluit Menu
Aankondigingen

Knal_Interval x Night Shift trof raak!

Larf! organiseert met Knal_Interval maandelijks avonden waarop jong geweld artistieke uitspattingen loslaat op een genereus publiek. De editie van januari was een samenwerking met Night Shift en deel van het meerdaagse GIF, Ghent International Festival. En het was een schot in de roos! Wat een avond, wat een publiek, wat een spelers...

Night Shift is een presentatieplatform van Gouvernement dat makers van verschillende disciplines, leeftijden en achtergronden samenbrengt op een tijdelijke plek die ze met elkaar delen. Het evenement creëert mogelijkheden om experiment en onaf werk te tonen voor een gedeeld publiek. Night Shift gaat over het laten varen van grenzen en het toetreden tot een uniek kader dat ontstaat uit interacties tussen nieuwe werken en ideeën. Een perfecte match met Knal_Interval van Larf! dus!

Op 27 januari toonden jongeren uit SKI, Mais Quelle Chanson & Parcoeur, Kopergietery Atelierwerking en Larf! work in progress op Knal_Interval goes Night Shift. Kijk hieronder naar een fotoverslag van de avond.

Donderdag 10 februari staat een nieuwe editie gepland: Knal_Interval goes De verleiding van het woord.

Foto's (c) Michiel DevijverDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief