Sluit Menu
Aankondigingen

Krokussen in het Land van Oz

Het krokusatelier ging dit jaar naar het verre Land van Oz. Na mijlenver stappen op een gele weg, vonden theatermakers Anemone, Bert en Tom de kinderen helemaal klaar voor een toonmoment met de ouders.

Een hele week lang was het gezellig druk in De Kazematten. Jongeren tussen 10 en 12 renden heen en weer, in het rond en stampten met hakken op de grond. Ze waren ge├»nspireerd door de filmklassieker The Wizard of Oz. Samen keken ze naar de film en droomden ze verder over wat ze graag wilden hebben. Wat voor kinderen bestaan er allemaal op de wereld?

Er was eens een meisje dat ... euh wacht he ... Er was eens een meisje dat ... euh ... steeds dingen vergat. Ja ... euh ... En ... euh ... dat was heel ... euh ... vervelend.

Hartelijk dank aan alle deelnemers en aan de theatermakers voor weer een geslaagd vakantieatelier! Bekijk hieronder alle foto's van het toonmoment en geniet samen na.

Ook deze zomer zitten we niet stil. Ontdek alle vakantieateliers via de knop.

NAAR ALLE VAKANTIEATELIERS

Anemone Valcke, Bert Dobbelaere en Tom de Bleye, foto's van Michiel Devijver (c)

Krokusatelier 24 februari 2023

Foto's van Michiel Devijver (c).

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Michiel Devijver voor LARF!".
Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief