Sluit Menu
Aankondigingen

Larf! in Leietheater & CC Nova

Vanaf de herfstvakantie werkt Larf! aan een nieuwe voorstelling rond de perfecte mens. Via een voortraject in verschillende culturele centra gaan we in een eerste fase op zoek naar wat of wie die perfecte mens is.

In een eerste fase gaan we langs in het Leietheater in Deinze en CC Nova in Wetteren [12 tot 14 jaar]. Kruip in de huid van een personage en ga aan de slag met tekst en decor. Schrijf, bricoleer, onderzoek en speel tot de vonken ervanaf vliegen. Iedereen krijgt de kans om zijn stem te vinden, hoe luid of stil die ook is. Eindigen doen we bij elk voortraject na 3 dagen met een klein toonmoment.

INSCHRIJVEN LEIETHEATER DEINZE

1, 2 & 3 november | 10u tot 16u

INSCHRIJVEN CC NOVA WETTEREN

4, 5 & 6 november | 10u tot 16u

In de krokusvakantie zijn er nog 2 voortrajecten in Merelbeke en Sint-Lievens-Houtem. In een tweede fase brengen we alle groepen samen en werken we via gebalde repetitiemomenten richting première in september. Een kleine tournée langs de betrokken theaterhuizen is gegarandeerd!

Coproductie: Leietheater (Deinze), Cultuurhuis Merelbeke, GC De Kluize (Oosterzele), CC De Fabriek (Sint-Lievens-Houtem), CC Zoetegem (Zottegem) & CC Nova (Wetteren)Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief