Sluit Menu
Aankondigingen

LARF! overschrijdt grenzen

Van vrijdag 25 tot zondag 27 november verblijven Silke Thorrez en Inge Goddijn samen met 6 jongeren in het pittoreske Groningen. Ze brengen een stukje Breek-’n-Been tot over de grens: Silke herwerkte samen met de jongeren hun toonmoment van vorig jaar voor het Jonge Hartenfestival.

Geïnspireerd door het beruchte De Thuiskomst van Harold Pinter onderzochten Illi, Hannah, Jelle, Lizzi, Lotte en Noor wat thuiskomen betekent en wat pure vervreemding is. Niet alleen binnen je familie, maar ook bij vrienden. Dit boeiende onderzoek willen ze graag delen met andere spelers en makers. Tijdens het theaterfestival geven en krijgen ze ook workshops, om elkaar te inspireren en ervaringen uit te wisselen. Zo keren onze larven vol ideeën en theaterliefde terug naar België.

Een groep vrienden ontmoet elkaar in hun stamcafé. Buiten regent het. Hard. Hier is geen ontkomen aan. Ze praten naast elkaar, door elkaar, maar nooit met elkaar. Ze houden de regen nauwlettend in de gaten. Het gesprek vult de leegte niet. Wie kan zich het eerst losscheuren?

- Hannah Ascoop, Lotte Neirynck, Noor Storme, Illi Van der Borght, Lizzi Van de Vyver & Jelle Van hulle
 

Meer over Jonge Harten

Foto's van Henry Gammache (c).

Jonge Harten Theaterfestival
Links Inge Goddijn, rechts Silke Thorrez


Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief