Sluit Menu
Aankondigingen

naar code oranje

Vanaf  woensdag 14 oktober gaat het jeugdwerk in Vlaanderen naar code oranje. Dit geldt ook voor de ateliers van Larf!. Concreet houdt dat het volgende in:

  • voor de -12 groepen verandert er niets
  • de 12+ groepen zijn verplicht om tijdens het atelier een mondmasker aan te doen
  • de 12+ groepen zitten in een bubbel van maximum 20, gemeenschappelijke pauzes met andere ateliergroepen worden daarom vermeden
  • de regels rond hygiĆ«ne en social distancing blijven van kracht zoals in code geel

Vooral die mondmaskers bij de 12+ groepen zijn een serieuze ingreep. We beseffen heel goed dat theater maken en spelen op die manier zeer moeilijk tot onmogelijk is. Toch willen we ook die ateliers voorlopig laten doorgaan, en gaan we op zoek naar manieren om de jongeren en de maker/docent zinvol te laten samenzijn. We bekijken week per week of we de ateliers kunnen verderzetten. We geloven alvast dat we met Larf! - net in deze tijden - een uitlaatklep moeten bieden en willen onze kinderen en jongeren niet in de steek laten.

Ouders zijn nog steeds welkom op woensdag- en zaterdagmiddag om in de foyer iets te drinken. Bestellen aan de bar is niet toegestaan, maar zet je aan een tafeltje en je wordt bediend. Wel 1 gouden regel: bij het verplaatsen (toilet/ophalen kinderen/...) in de kazematten draag je een mondmasker: moving is masking.

Verder vind je hier ons volledige coronaprotocol en voor extra info rond code oranje in het jeugdwerk kan je steeds op de site van de Ambrassade terecht.Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief