Sluit Menu
Aankondigingen

Nieuw: Kritiek Publiek!

Voor volgend seizoen heeft Larf! een nieuw atelier uitgewerkt: Kritiek Publiek [14+]. Ga onder begeleiding kijken naar de meest interessante producties van het moment [Campo, Vooruit, NT Gent,...] en ontdek de verschillende lagen van een voorstelling. Hoe ontstaat een theaterproductie? Wat betekent de tekst van de voorstelling? Wat is de rol van een dramaturg eigenlijk? En hoe schrijf je een recensie?  


Werp bovendien een blik achter de schermen en ontmoet de regisseur, hoofdrolspeler of scenograaf van de voorstelling die je net zag. Wissel jouw ervaringen en mening uit en ontwikkel de vaardigheden om te begrijpen en te verwoorden wat je hebt gezien. Zo groei je uit tot een scherpzinnige speler of een kritische kijker en word jij misschien wel de theatercriticus van morgen!

Je gaat in groep naar minstens 6 voorstellingen kijken. De tickets hiervoor zijn inbegrepen in de prijs van het atelier. Daarnaast kom je om de twee weken samen om je kijkervaring te delen en bespreken en theater verder van binnenuit te ontdekken. 

INFO & INSCHRIJVENDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief