Sluit Menu
Aankondigingen

Rappen met Eric De Volder

De voorlaatste Knal_Interval van dit seizoen zat er weer knal op. We keken onze ogen uit op theater naar de stijl van Eric De Volder, met bevreemdende schmink en bizarre personages - die tegelijk doodgewoon waren. In duet met deze creatie genoten we van de beats van jongeren uit ons rapatelier, die ons helemaal meevoerden in hun wereld.

Silke Thorrez van LARF! en Febe Coysman van samw Tielt werkten in de krokusvakantie een hele week samen met 10 jongeren uit de twee organisaties rond de teksten en theaterstijl van Eric De Volder. Een succesvolle samenwerking, waar de jongeren en makers met plezier op terugkijken. De groteske personages zie je terug in de foto's hieronder - maar voor het hele verhaal moest je er echt bij zijn.

YourBoiBlack introduceerde daarna FLOW9000, BandsYoung Willy en Dima, die met plezier toonden waar zij samen met Kwame Mulzz in het rapatelier aan werken. Ze kregen het publiek helemaal op hun hand en we golfden mee op hun originele lyrics. Een mooie afsluiter van een mooie Knal_Interval. Op Festival Breek-'n-Been stelt het rapatelier bovendien een ep voor die ze samen maken. Bands maakt hiervoor zelf de beats.

Op donderdag 30 maart om 20u geven we het podium aan jonge makers die samen met jongeren iets nieuws, iets breekbaars creƫren. Kom genieten en laat je inspireren!

Knal_Interval maart


Knal_Interval 23 februari 2023

Foto's van Michiel Devijver (c).

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Michiel Devijver voor LARF!".
Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief