Sluit Menu
Aankondigingen

Tickets Festival Breek-'n-Been!

We naderen het einde van het seizoen voor de wekelijkse ateliers in De Kazematten. De spanning stijgt, makers repeteren duchtig met hun groep en affiches voor Festival Breek-'n-Been verschijnen overal aan de ramen. Want van woensdag 26 tot zaterdag 29 april neemt LARF! De Kazematten helemaal over.

Hoog tijd dus om het programma voor Festival Breek-'n-Been 2023 bekend te maken! Dit jaar staan er naast theaterspelers ook rappers en slam poets op de planken. In het programmaoverzicht hieronder zie je welke groepen op welke momenten optreden. Elke groep treedt minstens 2 keer op, om iedereen de kans te geven om te komen kijken.

Je kan vanaf nu tickets bestellen op onze website voor het blok dat je wil zien. Diezelfde tickets zijn bovendien geldig voor de hele dag - als er plaats is tenminste. Dus: bestel je tickets voor woensdag 26 april 2023 om 16u? Dan mag je ook komen kijken naar de voorstellingen diezelfde dag om 18u, om 19u30 en om 21u. Onze larven die zelf optreden in het festival krijgen een bandje en mogen altijd gratis binnen.

Tickets
Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief