Sluit Menu
Aankondigingen

WIPCOOP op bezoek

WIPCOOP (Work In Progress Coöperatie) geeft artiesten en nieuwe podiumcreaties extra wind in de zeilen om zich verder te ontwikkelen, tot ze klaar zijn om de podia te veroveren. Onder de vleugels van het Mestizo Arts Platform (MAP) doet ze dit binnen een heel breed en geëngageerd netwerk van kleine en grote cultuurhuizen en nog onbekende en gevestigde kunstenaars. Het hart van Larf! bonkt intens voor jonge makers en werkt vanuit De Kazematten samen met WIPCOOP.

Met PLAN B(ehind the Doors) zocht MAP een oplossing om ondanks de pandemie verder te werken. Rabina Miya en Tister Ikomo presenteerden op 25 april 2021 in De Kazematten behind doors elk 30 minuten uit hun Work In Progress. Meer info en foto's via onderstaande link!

Mestizo Arts Platform

"Onze steden vormen de broedplaats voor artiesten die zich niet laten labelen en zich voeden met alle denkbare invloeden. Hoe kan hun werk de kunstensector nog meer voeden? Mestizo Arts Platform (MAP) mixt en matcht artiesten en kunstorganisaties. Samen verbinden we de rijkdom aan verhalen, artistieke talen en netwerken in de stad. En we brengen die rijkdom ook op het podium… naar het publiek, en zo terug de stad in."

foto: Karolina Maruszak voor WIPCOOP/Mestizo Arts PlatformDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief