Sluit Menu
Projecten

Knal_Interval

Met Knal_Interval geeft LARF! jong artistiek werk ruimte om te groeien. Jonge makers en spelers krijgen de kans om te experimenteren en hun onderzoek [halfweg] te presenteren aan een publiek met open hart. Kom kijken op een van de evenementen en ontdek boeiende verhalen die hier een spotlicht krijgen.

Seizoen 2023/24

WAT IS KNAL_INTERVAL?

Knal_Interval geeft jongeren meer podiumkansen. Elk seizoen organiseert LARF! een reeks van vijf avonden met artistiek werk van jongeren en jonge kunstenaars tussen 15 en 25 jaar. Elk evenement staat er een drietal verschillende toonmomenten op het podium en verwelkomen we een warm publiek met open blik. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

HOE ZIET ZO'N AVOND ERUIT?

Vooraf gaan we met alle spelers en makers samen aan tafel. Daarna druppelt het publiek gestaag binnen en vlak voor de deuren openen, hangt er een verwachtingsvolle spanning in de lucht. Eenmaal in de zaal gaan spelers, makers en publiek in de tribune zitten om naar elkaar te kijken. Er ontstaat een warme, intieme sfeer waarin alles mogelijk is en we genieten met volle teugen van de verschillende toonmomenten. Na een oorverdovend applaus drinken we samen nog iets in de foyer: het ideale moment om met elkaar te praten en meer inspiratie op te doen!

JIJ OP KNAL_INTERVAL?

Jij zorgt voor een idee, een experiment, een toonmoment van hooguit 20 minuten. Zit je zonder inspiratie? Geen zorgen, we verbinden jou met andere jongeren. Wij zorgen voor enkele dagen repetitieruimte, feedback van onze artistieke coaches en een podium. Zo maken we er samen een onvergetelijke avond van.

Dus zit jij met een artistiek ei? Mail naar inge@larf.be en laat het ons weten! Stel jezelf en je idee kort voor. Dan zoeken we samen uit hoe het verder gaat. We bellen of spreken af om elkaar beter te leren kennen.

SKI op Knal_Interval januari 2023, foto van Johannes De Bruycker

Seizoen 2022/23

Ontdek hier wat er vorig seizoen op het podium van Knal_Interval te zien was:

Foto's van Johannes De Bruycker (c).

Medegefinancierd door de Europese Unie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief