Sluit Menu
Ateliers

Hoe werkt de wachtlijst bij LARF!?

De ateliers van LARF! zitten elk seizoen vol. Dat is op zich fijn, maar het is ook jammer dat we niet iedereen een plaats kunnen geven. Om in onze ateliers in te stappen werken we nooit met castings of audities, maar kiezen voor een zo transparant mogelijk systeem met wachtlijst.

Zit een atelier vol, dan kan je je inschrijven op zo'n wachtlijst. Voor elk atelier zijn er aparte wachtlijsten. Wil je dus op de wachtlijst staan van het 10 tot 12 atelier op woensdag én zaterdag, dan schrijf je je kind op beide wachtlijsten in.

Elk seizoen vernieuwen onze wachtlijsten. Dit is omdat de planning van kinderen en jongeren elk jaar verandert, waar ons systeem geen rekening mee kan houden. Stond je vorig jaar bijvoorbeeld op een wachtlijst voor 8 tot 10 jaar op woensdagmiddag, maar heeft je kind dit seizoen de leeftijd voor een 10-12 groep en past zaterdag beter: schrijf je kind dan zeker in op de wachtlijst van het gewenste atelier op zaterdag.

NIEUW! Ons systeem houdt vanaf seizoen 2024/2025 rekening met wachtlijsten van voorbije jaren. Als je in een voorbij seizoen ook op een wachtlijst stond ga je dit seizoen automatisch hoger schuiven dan wie voor het eerst op een wachtlijst staat. Zodra er een plek vrijkomt, contacteren wij deze wachtlijst.


Andere vragen in 'Ateliers'

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief