Sluit Menu
Aankondigingen

Dampoort leeft!

Knal_Interval 25 jan 2024, ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter

Donderdag 25 januari genoten we van een avond vol verhalen rond de Dampoort. Het programma van deze Knal_Interval stelden we samen in tandem met Straatart, een kunstproject in Gent van Koos Fransen en Alice Martha, met steun van AllesKan. Jongeren op het podium, artistieke experimenten en warm applaus van het publiek: het recept voor een heerlijke avond.

De live tekeningen op een plattegrond van de Dampoort gaven vorm aan de avond. Ondertussen luisterden en keken we naar wat de Dampoort voor verschillende mensen betekent: thuiskomen aan de chaotische rotonde, dromen van verre bergen en de magie van een handtas. Deze avond bracht ons toch weer ver buiten Gent. Ontdek hier het volledige programma. Bedankt aan iedereen op het podium en in het publiek!

Reserveer nu je gratis plek voor de editie van 29 februari.

RESERVEREN

(c) Ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter.


KNAL_INTERVAL 25 JANUARI 2024

(c) Fotograaf Michiel Devijver.

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Michiel Devijver voor LARF!".


Knal_Interval januari 2024, foto van Michiel Devijer

Credits

  • Gedichtendag met Kato Oyserman
  • Live tekeningen van Kayo Quintens
  • Verhalen rond de rotonde van Anna Navr├ítil
  • De Handtas door het theateratelier van Annelies De Nil
    met spelers Lara Callebert, Juliette Clement, Juliette D'Haene, Anthe De Schepper, Kaat De Waegemaeker, Mia Ruysschaert, Sofia Van Steen, Alice Vandekerckhove, Eleonore Vanheule, Louanne Verschooten, Marie Vervenne, Mona Willems, Wiebke Wohlmutter en Lilia Zemni
  • Dromen van bergen van Lisa Koo Gautama


Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief