Sluit Menu
Aankondigingen

Gelukkig maar!

Op basisschool Dokata onderzoeken de leerlingen al het hele schooljaar wat "geluk" precies is. En natuurlijk steekt LARF! graag een handje toe! Dit semester liepen er twee theatertrajecten waarbij we met de leerlingen werkten rond durf, spelplezier en uiteraard: geluk.

Wat betekent geluk voor jou? Waarin vind jij geluk? Hoe kan je geluk verspreiden? Samen met de kinderen ontdekten onze professionele theatermakers Jits Van Belle en Tom de Bleye op welke manieren je tegen geluk aan kan kijken. Ze creĆ«erden theatersessies waarin elke leerling zich veilig kan voelen, zodat iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te tonen.

Jits werkte met haar klas uit het eerste leerjaar naar een toonmoment toe over zeven sessies heen. Tom gaf zijn groep uit het vierde leerjaar goesting om op het podium te staan in een korter traject, zonder de druk van een toonmoment. Zo konden ze dieper op bepaalde oefeningen en onderwerpen in gaan.

Zin gekregen om zelf een theatertraject in je basisschool te organiseren? Laat het ons weten en mail naar scholen@larf.be.

THEATER IN MIJN KLAS

Foto's van Michiel Devijver (c).Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief