Sluit Menu
Scholenwerking

Lager onderwijs

Bij theatertrajecten van LARF! staan spelplezier en zelfexpressie centraal. Door het samenwerken en -spelen ontdek je nieuwe talenten in je klas en versterk je het groepsgevoel. Kom met je leerlingen naar een echte theaterzaal en laat hun verbeelding de vrije loop.

BOEK TRAJECT OP MAAT

In overleg met je school creëert een van onze professionele theatermakers een sessie op maat van jouw klas. We werkten bijvoorbeeld al rond mentale weerbaarheid, groepsdruk of taalontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich goed voelt in de groep en op hun manier aan bod komt. Een toonmoment kan, maar is zeker geen doel op zich. 

We maken de theatertrajecten zo laagdrempelig mogelijk en stimuleren vooral de verbeelding en creativiteit van je leerlingen. Zo sluiten ze perfect aan bij de leerplannen rond het domein drama bij muzische vorming.

Praktische info

LOF VOOR LARF!

‘Ik zie kinderen meedenken met een scène, probleemoplossend werken, hun grenzen stretchen, zich ingraven in een inhoud. Ik zie hoe sommigen voor het eerst uit de schaduw durven te treden. Ze staan er, niet alleen als individu, maar ook als groep. Daarom moet je dit dus doen.’
- zorgleerkracht Lieve De Bosschere van VBS Sint-Paulus

Lees hier het hele verslag van Cultuurkuur.

Tom de Bleye & Bert Dobbelaere, foto's van Michiel Devijver

BOEK TRAJECT OP MAAT

Mail scholen@larf.be of bel 09 365 09 43. Tom en Bert helpen je graag verder.

PRAKTISCH

WAT?

Een of meerdere theatersessies op maat van elk minstens 2 uur.

VOOR WIE?

Een of meerdere groepen van elk maximum 25 leerlingen. Hoe kleiner hoe beter.

WAAR?

In een geschikte ruimte voor theater: een ruim lokaal zonder inkijk waar we ongestoord kunnen werken, ook met muziek. Dat kan op je school, of in De Kazematten, vlakbij station Gent-Dampoort. Hier hebben we goed uitgeruste repetitieruimtes en een professionele theaterzaal, waar we optimaal kunnen werken.

PRIJS?

Standaardprijzen

  • € 160 voor 2 uur
  • € 240 voor 3 uur
  • € 320 voor 4 uur

We berekenen in overleg met je school de precieze prijs voor je theatertraject op maat. Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. verplaatsingskosten. 

TIP. Via een dynamoPROJECT krijg je tot € 2000 subsidie om een kunstenaar naar je klas te halen. Zo’n project aanvragen is eenvoudig en we helpen je graag bij het proces. Er zijn jaarlijks twee deadlines om deze projectaanvragen in te dienen: 15 november en 15 mei.

KOM GRATIS MET DE BUS!

Kom gratis naar De Kazematten met de bussen van de Lijn. Klik hier voor meer info en reservatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief