Sluit Menu
Aankondigingen

Programma Knal_Interval november

Knal_Interval, ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)

Donderdag 30 november om 20u staan er opnieuw jongeren op het podium van Knal_Interval! Tijd voor een nieuwe magische editie vol jong artistiek werk. Reserveer snel - en gratis! - je plekje en geniet mee als genereus publiek. Hieronder ontdek je het volledige programma voor deze avond.

NU RESERVEREN

 

PROGRAMMA

Ter info: de volgorde kan veranderen, dus kom om 20u voor alle toonmomenten.

Ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)
Foto hart van Michiel Devijver (c)


Nieuw Raar Europa, ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)

Eerste aflevering Nieuw Raar Europa

In 2023/24/25 maken 4 jonge makers elk een podcastaflevering binnen het project 'Nieuw Raar Europa'. Marieke Schraepen bijt de spits af met een pakkend thema: rouw. Ze sprak al met verschillende mensen over verlies, hun verwerkingsproces en hoe zo'n groot verdriet toch bespreekbaar te maken. Je krijgt op deze avond een live voorproefje - op de volledige podcastaflevering is het nog even wachten.

maker Marieke Schraepen

Ontwerp van Jan-Sebastiaan Degeyter (c)

fotograaf Johannes De Bruycker (c)

Slam Poetry

Deze Knal_Interval presenteert het slam poetrytraject - een samenwerking tussen LARF! en TRILL vzw - hun slamgedichten. Dit najaar werkte slam poet Lindah Nyirenda met de jongeren rond het thema van Nieuw Raar Europa: rouw. Na diep graven, veel schrijven en uitproberen, brengen ze deze avond hun eigen teksten. Laat je meevoeren op het ritme van hun energieke woordenstroom. In het voorjaar is er een nieuw slam poetrytraject - schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste te horen wanneer de inschrijvingen openen.

slam poets Lena Deboom, Marthe Dhondt, Lena Dries, Elisa Hartsuiker en Mira Hubau
maker Lindah Leah Nyirenda

Foto van Johannes De Bruycker (c)

Flow9000, fotograaf Michiel Devijver (c)

Muziek

Op woensdagnamiddag kan iedereen tussen 14 en 25 jaar terecht in de open muziekstudio van Kwame Mulzz. Je maakt er je eigen songs, van lyrics tot beats en opname. Kwame zorgt voor inspiratie, muzikale expertise en technische ondersteuning. Zo krijgen jonge, ambitieuze artiesten de kans om zich te ontwikkelen. Deze avond brengen Flow9000 en Ssleep Dealer hun eigen hiphopnummers: wij staan alvast te springen!

artiesten Flow9000 en Ssleep Dealer
maker Kwame Afriyie

Foto van Michiel Devijver (c)

Coping, foto van Guust Sambaer

COPING

ik kan daar niet mee om
ik weet dan niet wat ik moet doen
als ik daar niet mee om kan

Een stukje theater geïnspireerd op de film 'Holy Motors' van Leos Carax en in een korte tijd bij elkaar geïmproviseerd en geassembleerd. Lena en Imme zijn gebeten door theater: al jaren zijn ze bij LARF! kind aan huis. De voorbije weken werkte Tom de Bleye met hen aan dit korte experiment. Benieuwd? Wij ook!

spelers Lena Van Speybroeck en Imme Frateur
maker Tom de Bleye

Foto van Guust SambaerDit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief