Sluit Menu
Aankondigingen

Veganistische cowboys

Kunst, wetenschap en techniek in één project combineren? Met de multidisciplinaire onderwijsmethode WASO - Writing A Science Opera - maken leerlingen zelf een voorstelling. Hun nieuwsgierigheid, persoonlijke interesses en motivatie bepalen het proces. 

Lagere methodeschool De Buurt maakte dit jaar een wetenschapsopera met hun leerlingen uit leefgroep 3. Zij gingen vol voor veganistische cowboys. Ze onderzochten alles over veganistische kaas, schreven samen muziek en brachten hun opera van ongeveer 30 minuten in De Kazematten voor de ouders.

Silke Thorrez van LARF! begeleidde de kinderen als theatercoach en gaf hen alle tips en tricks om te schitteren op het podium. Dieter Vanfleteren, leerkracht bij leefgroep 3, gaf de complimenten van de kinderen door: “Waaw! De ganse derde leefgroep werd een beetje verliefd op jou, Silke. Kunnen we je nu al reserveren voor binnen 3 jaar?”

‘Kaatje Kaas en de veganistische cowboys’ werd met andere woorden een succesverhaal vol fijne herinneringen. Dieter was in elk geval enthousiast: “Een samenwerking met LARF! voelt altijd een beetje als thuiskomen in een warm nest.” Wil jij je ook innestelen bij ons?

LARF! OP SCHOOL

Foto header van Michiel Devijver (c).Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief