Sluit Menu
Aankondigingen

Podium zoekt jongeren

Prille podiumkunstenaars, podiumhongerige jongeren en alles daartussen: laat van je horen! Wil je een spelexperiment verder uitwerken? Heb je een artistieke vraag die je verder wil uitpluizen? Wil je een boeiend verhaal delen op podium? Met Knal_Interval krijg je de kans om jouw idee uit te proberen op een genereus publiek.

Wat is Knal_Interval?

Knal_Interval is een project van LARF! om jongeren meer podiumkansen te bieden. Elk seizoen organiseren we een reeks van vijf avonden met artistiek werk van jongeren en jonge kunstenaars tussen 15 en 25 jaar. Op elke avond verwelkomen we een warm publiek met open blik en een drietal verschillende toonmomenten.

HOE ZIET ZO'N AVOND ERUIT?

Vooraf gaan we met alle spelers en makers samen aan tafel. Daarna druppelt het publiek gestaag binnen en vlak voor de deuren openen, hangt er een verwachtingsvolle spanning in de lucht. Eenmaal in de zaal gaan spelers, makers en publiek in de tribune zitten om naar elkaar te kijken. Er ontstaat een warme, intieme sfeer waarin alles mogelijk is en we genieten met volle teugen van de verschillende toonmomenten. Na een oorverdovend applaus drinken we samen nog iets in de foyer: het ideale moment om met elkaar te praten en meer inspiratie op te doen!

JIJ OP KNAL_INTERVAL?

Jij zorgt voor een idee, een experiment, een toonmoment van hooguit 20 minuten. Wij zorgen voor enkele dagen repetitieruimte, feedback van onze artistieke coaches en een podium. Zo maken we er samen een onvergetelijke avond van.

Dus zit jij met een artistiek ei? Mail naar inge@larf.be en laat het ons weten! Stel jezelf en je idee kort voor. Geef zo veel mogelijk concrete informatie. Dan zoeken we samen uit hoe het verder gaat. We bellen of spreken af om elkaar beter te leren kennen.

WANNEER?

We organiseren in 2023/24 vijf keer Knal_Interval. Schrijf alvast deze data in je agenda:

  • donderdag 26 oktober 2023 om 20u
  • donderdag 30 november 2023 om 20u
  • donderdag 25 januari 2024 om 20u
  • donderdag 29 februari 2024 om 20u
  • donderdag 28 maart 2024 om 20u

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de edities van het voorbije seizoen:

Foto van Michiel Devijver (c). Ontwerp Knal_Interval van Jan-Sebastiaan Degeyter (c).Dit vind je vast ook interessant!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief