Sluit Menu
Evenementen

Knal_Interval maart 2023

Een avond met jonge makers die hun artistieke uitspattingen aan een genereus publiek tonen. Kom kijken en krijg inspiratie, ga met elkaar in discussie of geniet simpelweg. Iedereen is welkom.

Kom donderdag 30 maart om 20u naar Knal_Interval voor een speciale editie. We engageerden deze keer namelijk drie makers om samen met jongeren artistiek onderzoek te voeren. Het traject is volledig vormgegeven vanuit de input van de jongeren. Op Knal_Interval tonen ze hun resultaat. Spannend voor de makers, de spelers én voor ons fantastisch publiek. Abrikoor brengt ons bovendien een streepje muziek: om van te watertanden!

Gratis toegang | Geen reservering nodig

Programma

 • Love Loop
  Liefde is niet altijd rozengeur en maneschijn. Soms gaat het er ook heel lelijk aan toe. Met scheldtirades, bittere verwijten en hete tranen. Al die vormen van toxische liefde onderzoeken Roos en Ferre tot op het bot. Ze schreven zelf een scène, die ze op vier verschillende manieren brengen als speloefening.
  Maker: Colette Goossens
  Spelers: Ferre & Roos
 • Drag Kings
  Drie meisjes kruipen in het hoofd van tienerjongens om te begrijpen waarom ze doen wat ze doen. Hoe voelt het om te plassen in een piscine? Welke ongeschreven regels moet je volgen? Wat voor verschillende types mannen bestaan er? Van onbereikbare bad boy tot lulletje rozenwater: ze zoeken het samen uit.
  Maker: Bert Dobbelaere
  Spelers: Luce, Lupita en Marthe
 • Abrikoor
  Actrice en muzikante Valentina Tóth richtte dit Gentse koor op in 2021 om zo veel mogelijk mensen aan het zingen te krijgen. Een los-vaste verzameling Gentenaren, studenten, acteurs, theatermakers, filmmakers en kunstenaars onderzoekt samen met Valentina de mogelijkheden van de menselijke stem.
 • In Big Pink Neon Letters
  Sylvester en Hannah nemen hun vriendschap en hun relaties met andere mensen onder de loep. Het gaat alle kanten uit: Hannah benoemt elke gedachte die in haar opkomt, terwijl Sylvester liever zijn lichaam gebruikt om de fysieke ruimte te vullen en te beïnvloeden.
  Maker: Tom de Bleye
  Spelers: Hannah & Sylvester 

Ontwerp affiche van Jan-Sebastiaan Degeyter (c).

Foto's van Johannes De Bruycker (c).

Data

30 maart 2023

20.00u - 22.00u

De Kazematten
Kazemattenstraat 17 - 9000 Gent

Voorbij
Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief