Sluit Menu
Evenementen

Knal_Interval november 2022

Een avond met jonge makers die hun artistieke uitspattingen in opbouw tonen. Van werk dat in de kinderschoenen staat tot werk dat al stevig pubert: hier zie je het allemaal. Kom gratis kijken en krijg inspiratie, ga met elkaar in discussie of geniet simpelweg.

Theater, poëzie, proza - Knal_Interval draait op 24 november volledig rond het gesproken woord. We drijven mee op een koor van stemmen dat ons nu weer hierheen, dan weer daarheen trekt. Kom om 20u naar De Kazematten en neem samen met ons een duik in het diepe.

Gratis toegang | Geen reservering nodig

Programma

 • De T van Belg door Azra binnen het project VAART van fABULEUS
  Azra vertelt in een vrolijk gekleurd decor over haar leven. Wat familie voor haar betekent en hoe ze zichzelf staande houdt, als een boom die buigt in de wind.
 • Eindtoonmoment van het slam poetrytraject van LARF! in samenwerking met TRILL vzw
  Dit najaar werkte Lindah Nyirenda met jongeren aan slam poetry. Ze schreven zelf teksten, herwerkten deze en ontdekten ook hoe je die pakkend aan het publiek brengt. Deze avond brengen drie jongeren hun krachtige teksten op het podium. In het voorjaar is er een nieuw slam poetrytraject - informatie over inschrijven volgt.
  Slam poets: Elisa Hartsuiker, Cosette Heuberger & Maïté Egeolu
 • Mayon(n)aise van Hannah Ascoop met coaching van LARF!
  Hannah brengt een zelfgeschreven tekst over (in eigen woorden): mijn zotte, chaotische kop en hoe daar als grootste boosdoener mijn papa nog heel hard de controle heeft, ondanks het feit dat hij er niet meer is en wat dat allemaal met mij doet. Binnen het project Knal_Interval kreeg ze bovendien coaching om het verhaal extra kracht bij te zetten.

Ontwerp affiche van Jan-Sebastiaan Degeyter (c).
Foto's van Johannes De Bruycker (c).

Deze foto's zijn niet voor commercieel gebruik. Als je ze online wilt gebruiken omdat je er bijvoorbeeld zelf op staat, vermeld dan zeker dit: "Foto's van Johannes De Bruycker voor LARF!".

Data

24 november 2022

20.00u - 22.00u

De Kazematten
Kazemattenstraat 17 - 9000 Gent

Voorbij
Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo Alt photo

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief