Sluit Menu
Ateliers

Kritiek Publiek

Niet alleen op de vloer valt veel te leren over theater, ook als toeschouwer kan je ontdekken wat maken en spelen betekent. Met Kritiek Publiek op Theater aan Zee bieden JongDOEK en LARF! je een blik achter de programmatie van het festival. Hoe ontstaat een productie? Wat betekent de tekst of welke functie heeft het decor?

Samen met andere jongeren ga je op Theater Aan Zee naar 2 voorstellingen per dag kijken. Je kiest zelf of je één of twee dagen deelneemt. Overnachten is mogelijk. Na elke voorstelling volgt een gesprek onder begeleiding van dramaturge Liesbeth De Clercq en theatermaker Tom de Bleye. Theaterprofessionals, die aan de voorstelling meewerkten, schuiven aan om mee in dialoog te gaan. Je wisselt jouw ervaring en mening uit en ontwikkelt de vaardigheden om te verwoorden wat je hebt gezien. Schaaf je kennis over theater bij en scherp de theatercriticus in jezelf aan.

Je kan kiezen om 1 of 2 dagen deel te nemen. Kritiek Publiek kost €30 voor 1 dag of €40 voor 2 dagen. Prijzen zijn inclusief tickets voor de voorstellingen en catering. 

Blijven slapen? Dat kan! Inclusief een overnachting in de jeugdherberg van Oostende is het €70 in totaal. 

Kritiek Publiek is een samenwerking tussen LARF!, Theater aan Zee & JongDOEK.

Voor wie?
16 tot 26 jaar

Prijs
€70 all-in | of €30 per dag | of €40 voor de 2 dagen zonder overnachting

Wanneer
28 & 29 juli

Contact
joachim@larf.be

Alt photo Alt photo

Andere ateliers

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief