Sluit Menu

De Kazematten

De Kazematten is een open huis waar cultuur, jeugd & welzijn elkaar ontmoeten. Het is de thuisbasis van LARF! in nauw partnerschap met 4Hoog, Formaat en Stappen vzw. Verschillende ateliers en de grote zaal zijn te huur voor repetities, workshops, voorstellingen, vormingen, vergaderingen, debatten …

LARF! maakt van De Kazematten een ontmoetingsplaats waar kinderen en jongeren in alle openheid en creativiteit kunnen kennismaken met theater. Je kan er terecht in een professioneel uitgeruste theaterzaal en verschillende repetitieruimtes. Hier gaan zowel voorstellingen, theaterateliers als theatersessies voor scholen in door.

De Kazematten is echter meer dan een cultuurhuis. Kinderen en jongeren zijn niet alleen welkom om theater te zien of te maken, maar ook om gewoon te ‘zijn’: huiswerk maken, kunst creëren, theatertherapie volgen, gelijkgezinden vinden, experimenteren, vragen stellen, ontspannen, artiesten en kunstenaars ontmoeten, vrienden maken ...  Het kan allemaal onder het dak van De Kazematten.

www.dekazematten.be

ONtstaan

Lees op de website van Made in Oost-Vlaanderen een artikel over het ontstaan van De Kazematten en hoe cultuur, jeugd en welzijn elkaar vinden.

ONTDEK HET VERHAAL

ADRES

De Kazematten
Kazemattenstraat 17
9000 Gent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze werking.

Aanmelden nieuwsbrief